"Eleştiriler umurumda değil"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, görev geldikten sonra kendisi için yapılan eleştirilere "Umurumda değil" yanıtı verdi. Kartal, Trabzonspor ve Galatasaray deplasmanlarında yaşadıkları olumsuzluklara değinirken Diego hakkındaki fikirlerini de açıkladı.

NTV Spor 27.08.2014 - 20:59
"Eleştiriler umurumda değil"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hakkındaki eleştirilere sert yanıt verdi.

Kartal, Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanın başında basın mensuplarıyla sohbet eden Kartal, sorular üzerine gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı. 

Kartal'a, teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından kendisine yönelik eleştirilerin bulunduğu ifade edilerek, "Süper Kupa'yı aldıktan sonra üzerinizdeki bu baskı azaldı mı" sorusu yöneltildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü, "İnsanlar konuşsun, hiç umurumda değil. Ben kendimi biliyorum. 20 yıldır antrenörlük yapıyorum. Dünyanın bir numaralı antrenörleriyle beraber çalıştım. Kim ne konuşursa konuşsun. Ben aklımın yettiğince, yapabildiğimce, elimden geldiği kadar Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorum" cevabını verdi.
 
"BAZI ŞEYLER ÇABUK UNUTULUYOR"    
Kartal, Galatasaray ile yaptıkları Süper Kupa mücadelesinde yaşananları değerlendirirken, Trabzonspor ve Galatasaray deplasmanlarında yaşadıkları olumsuzluklara değindi. Deneyimli teknik adam "Olmaması gereken şeyler. Ama oluyor. Çabuk unutuluyor bazı şeyler. Bizim oyuncularımızın yaşadığını ben biliyorum. Her gittiğimizde otobüsün camları paramparça oluyor, buraya gelince onların otobüslerine hiçbir şey olmuyor." dedi.

İsmail Kartal, sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Diego Ribas'ı, Karabükspor maçının kadrosuna almayı düşündüğünü ifade etti. Brezilyalı futbolcunun, takımın sisteminin içinde tamamlayıcı bir rol üstleneceğini belirten Kartal, "Antrenmanlara başladı, duruma göre bakacağız, oynatabiliriz. Zamanı gelince, kurala, oyuncuların performansına, kendi takımımızın durumuna, rakibe göre, bunların hepsini göz önünde bulundurarak karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...