"Güzel bir gruba düştük"

Borussia Dortmund'un başarılı oyuncusu Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'nde kuradan memnun...

NTV Spor 28.08.2014 - 23:37
"Güzel bir gruba düştük"

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ın rakibi Borussia Dortmund'ta forma giyen milli oyuncu Nuri Şahin, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Kuradan memnun olduğunu ifade eden yıldız oyuncu, "Güzel bir gruba düştük. Hem bizim için hem de Galatasaray için güzel bir grup oldu. Her iki takımın da gruptan çıkacağını düşünüyorum. Galatasarayla oynamak benim için çok özel birşey" dedi.

Arsenal'in 1. torbadan gelebilecek en iyi takımlardan biri olduğunu söyleyen Nuri, "İlk torbaya baktığımızda Arsenal'in bizim grubumuza düşmesi bizim için bir avantaj. Arsenal çok büyük bir takım, çok iyi oynayan bir takım ama Beşiktaş biraz daha zorlasa Şampiyonlar Ligi'nde olacaktı. Hem Galatasaray için hem de bizim için 1. torbadan Arsenal'i çekmek bizim için daha iyi oldu" ifadelerini kullandı.

Lewandowski'nin transferini değerlendiren milli oyuncu, "Lewandowski'nin ayrılması dünyada her takımı etkilerdi ve bizi de etkiledi. Etkilemedi desek yalan söylemiş oluruz. Onun yerine aldığımız futbolcular farklı futbolcular, bize farklı özellikler katabilecek özellikte futbolcular.  Hüç kaybettiğimizi düşünmüyorum, tabiki Lewandowski'nin yerini birebirde tutmak zor ama takım olarak biz yine aynı güçteyiz" ifadelerini kullandı.

Türk taraftarına övgüler yağdıran Nuri, "Takım arkadaşlarım kuradan mutlu oldu. Onlar zaten İstanbul'u ve Türk taraftarları görmek istiyorlardı. Türk taraftarları inanılmaz, onları göreceğimiz için seviniyoruz. Umarım Galatasaray ile beraber tur atlarız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...