Volkan kadroda yok

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'i Milli Takım'ın aday kadrosuna almadı.

NTV Spor 30.08.2014 - 17:48
Volkan kadroda yok

A Milli Takım'ın deplasmanda Danimarka ile oynayacağı hazırlık maçı ve İzlanda ile gerçekleştireceği 2016 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmasının aday kadrosu açıklandı. Fatih Terim, Süper Kupa maçından sonra ceza alan Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'i kadroya almadı.

Milliler, bu karşılaşmalar için yarın saat 21.00'de Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Odense'ye 2 Eylül Salı günü hareket edecek A Milli Takım, 3 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.00'de TRE-FOR Park'ta Danimarka ile karşılaşacak. Bu müsabakadan bir gün sonra İskoçya'nın St. Andrews kentine geçecek A Milli Takım, İzlanda maçına dört gün süreyle burada hazırlanacak.

İskoçya kampının ardından 8 Eylül'de İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek A Milli Futbol Takımı, bu ülkeyle oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmasının son provasını maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Ulusal Stadı'nda gerçekleştirecek. 2016 Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda yer alan milliler, ilk maçını 9 Eylül Salı günü TSİ 21.45'te İzlanda ile yapacak.

İŞTE ADAY KADRO

Kaleciler: Onur Kıvrak (Trabzonspor), Mert Günok (Fenerbahçe), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir)

Savunma: Ömer Toprak (Leverkusen), Ersan Gülüm (Beşiktaş), Hakan Balta (Galatasaray), Tarık Çamdal (Eskişehir), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Caner Erkin (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray)

Orta Saha: Ozan Tufan (Bursaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen)

Forvet: Arda Turan (Atletico Madrid), Olcay Şahan (Beşiktaş), Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (St. Etienne), Ahmet İlhan Özek (Karabük), Olcan Adın (Galatasaray)

Fatih Terim'in kadrosu, Milli Takımlar'ın resmi twitter hesabından böyle açıklandı:

 

Sayfa Yükleniyor...