"Büyük maçlar çıkarmak istiyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, NTV Spor’un sorularını yanıtladı. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da başarıyı hedeflediklerini belirten İtalyan teknik adam, büyük maçlar çıkarmak istediklerini vurguladı.

NTV Spor 30.08.2014 - 21:35
"Büyük maçlar çıkarmak istiyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da başarılı olmak istediklerinin altını çizen Prandelli, ilk hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Devler Ligi'nde Arsenal, Borussia Dortmund ve Anderlecht ile eşleşmesini değerlendiren Prandelli, “Arsenal ve Borussia Dortmun yıllardır Devler Ligi'nde oynayan iki takım... Bu seviyede futbol oynamaya çok alışkınlar.  Biz de son dönemde Şampiyonlar Ligi'nde sergilediğimiz performansla adımızdan söz ettirdik. Bu gruptan çıkmak istiyoruz. Ancak Anderlecht de genç bir takım. Onları da bu yarışın içinde unutmamak lazım” şeklinde konuştu.

Büyük maçlar çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden İtalyan teknik adam, “Hedefimiz büyük maçlar çıkarmak. Sahaya çıkacağımız maçlarda yüzde yüzümüzü ortaya koyacağız. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Sayfa Yükleniyor...