Çılgın maçta tam 9 gol!

İngiltere Premier Lig'de çılgın bir gol düellosuna sahne olan maçta Chelsea, deplasmanda Everton'ı 6-3 mağlup etti...

NTV Spor 30.08.2014 - 21:49
Çılgın maçta tam 9 gol!

Premier Lig'de Chelsea, Everton'a konuk oldu...

Hafta boyunca sakat olduğu ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı iddia edilen Diego Costa, maça ilk 11'de başlamakla kalmayıp, henüz 36. saniyede takımını 1-0 öne geçirdi.

Chelsea'nin hızını bu gol de kesmedi. 3. dakikada Branislav Ivanovic, takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Ancak devrenin son dakikasında Everton'dan cevap geldi. Kevin Mirallas, ilk yarının skorunu ilan etti ve durumu 2-1 yaptı.

İkinci yarıda Chelsea, farkı tekrar 2'ye çıkardı. 67'nci dakikada Diego Costa'dan önde topa dokunup, kendi filelerini havalandıran Coleman, Chelsea adını durumu 3-1 yaptı.

Bu golden sadece 2 dakika sonra Everton'da Naismith sahneye çıktı. Son haftaların formda ismi Steven Naismith, takımını tekrar umutlandırdı.

Sahadaki gol düellosu devam etti...  74'üncü dakikada Nemanja Matic'in skoru 4-2'ye getiren golüne cevap ise 76'da eski Chelsea'li Samuel Eto'dan geldi. Ancak bu çılgınlığa son veren Ramires oldu. Brezilyalı oyuncu Eto'nun golünden 1 dakika sonra takımı 5-3'lük üstünlüğe taşıdı.

Maçın son dakikasında ise Diego Costa'nın golü geldi... Perdeyi ilk dakikadaki golüyle açan Costa, son dakikada da perdeyi kapatan gole imza attı ve skoru belirledi. Sahadan 6-3'lik galibiyetle ayrılan Chelsea, Premier Lig'de 3'te 3 yaparak 9 puanla yoluna devam etti.

 

Sayfa Yükleniyor...