Son şampiyon 'merhaba' dedi!

İspanya La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, Eibar'ı 2-1 mağlup etti... Şampiyonluk kupasına da taraftarı önünde kavuşan Atletico, sezonun da ilk galibiyetini aldı.

NTV Spor 30.08.2014 - 23:08
Son şampiyon 'merhaba' dedi!

La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, Vicente Calderon'da Eibar'ı konuk etti...

Maç öncesi şampiyonluk kupasını kaldıran Atleticolu oyuncular ve tribünler, geçen sezon alınan tarihi şampiyonluğun coşkusunu bir kez daha yaşadı.

Mücadelenin 12. dakikasında Koke'nin kullandığı köşe vuruşunda, Miranda'nın kafa golüyle 1-0 öne geçen Atletico, 25'te ise farkı 2'ye çıkardı. Bu kez Gabi ortaladı, yeni transfer Mandzukic kafayı vurdu ve takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı.

İlk devrenin sonucunu ise 33. dakikada Abraham Minero belirledi. Ceza sahası dışından harika bir vuruş yapan Minero, farkı 1'e indirdi. Soyunma odasına Atletico Madrid'in 2-1 üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda ise konuk takım Eibar'ın ciddi bir baskısı vardı. Son şampiyonu zaman zaman fazlasıyla zorlayan ligin yeni takımı, buna rağmen skoru değiştiremedi ve Atletico Madrid, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Atletico 4 puana yükselirken, Eibar ise 3 puanda kaldı.

Bu arada milli futbolcumuz Arda Turan, sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemedi.

 

Sayfa Yükleniyor...