'Has'arlı açılış!

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Trabzonspor, ligde sezonun ilk haftasında Kadir Has Stadı’nda Erciyesspor ile 0-0 berabere kaldı. Bordo-mavili ekip, Vahid Halilhodzic’in Cardozo’yu oynatmadığı karşılaşmada hücumda varlık gösteremedi; futboluyla geçer not alamadı.

NTV Spor 31.08.2014 - 20:22
'Has'arlı açılış!

Trabzonspor için aslında kelime anlamıyla “yeni” bir sezon başladı. Oldukça hareketli bir transfer dönemi yaşayan; Oscar Cardozo, Carl Medjani, Essaid Belkalem, Sefa Yılmaz, Mehmet Ekici, Kevin Constant ve İshak Doğan gibi önemli takviyelerle kadrosunu neredeyse baştan aşağı yenileyen bordo-mavili ekipte, takımın başına da Vahid Halilhodzic getirilmişti.

Rus ekibi Rostov'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Trabzonspor, ligde sezonun ilk haftasında Erciyesspor deplasmanındaydı. Kayseri ekibi ise yeni teknik direktör Bülent Korkmaz ile sezona giriyordu.

Vahid Halilhodzic, Kadir Has Stadı'nda maçta Cardozo'yu kadroya almadı; Onur, Zeki, Mustafa, Belkalem, İshak, Medjani, Fatih, Mehmet Ekici, Constant, Yusuf, Deniz 11'ini sahaya sürdü.

İlk yarı pozisyon açısından kısır geçti. Özellikle Trabzonspor hücumda organize olamadı. Bu bölümde ev sahibi Erciyesspor Necati-İlhan-Zoua üçlüsüyle ileride çoğalmayı denedi fakat onlar da Onur'un kalesinde “sorun” yaratamadı.

İlk devredeki en etkili-tehlikeli atak Erciyesspor'dan geldi; onun da dakikası 27 idi: Sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Zoua'nın kafa vuruşunu kaleci Onur Kıvrak müthiş bir refleksle çıkardı.

İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

Trabzonspor'un kaleyi ciddi olarak yokladığı dakika ise 49'du... Constant soldan bir diğer yeni transfer Deniz'in önüne bıraktı. Deniz'in plasesinde kaleci Gökhan Değirmenci başarılıydı. Bu pozisyonda sakatlanan Deniz Yılmaz oyuna devam edemedi ve 51'de Gökhan Karadeniz ile değişti.

65'te Erciyesspor'dan Sylla'nın cepheden sert şutunda top kaleci Onur Kıvrak'ın kucağında kaldı.

81'de İlhan Parlak'ın kullandığıd serbest vuruşta top üst direkten döndü.

İki ekip de gol atmayı başaramayınca karşılaşma 0-0 bitti.

KAYSERİ ERCİYESSPOR: 0 - TRABZONSPOR: 0
Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Erdinç Sezartam
Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Cenk Ahmet Alkılıç, Mangane, Boye, Anıl Karaer, Mandjeck, Sylla, Murat Yıldırım (Dk. 90 Cem Can), İlhan Parlak, Necati Ateş (Dk. 84 Barış Memiş), Zoua
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Belkalem, İshak Doğan, Constant, Medjani, Yusuf Erdoğan (Dk. 67 Salih Dursun), Fatih Atik, Mehmet Ekici (Dk. 84 Serdar Gürler), Deniz Yılmaz (Dk. 53 Gökhan Karadeniz)
Sarı kartlar:  Dk. 38 Mustafa Yumlu, Dk. 68 Salih Dursun (Trabzonspor), Dk. 60 Sylla (Kayseri Erciyesspor)

 

Sayfa Yükleniyor...