"İşime müdahale edilmesi ağrıma gitti"

Fenerbahçe yönetiminde Abdullah Kiğılı dönemi sona erdi. Kiğılı, tekstil faaliyetlerinde görevi kalmaması nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı. NTV Radyo'ya konuşan Kiğılı, işine müdahale edilmesinin ağrına gittiğini söyledi.

NTV Spor 01.09.2014 - 15:48
"İşime müdahale edilmesi ağrıma gitti"

Fenerbahçe Kulübü'nde başkanvekilliği yapan ve kulübün resmi ürünlerinin tüm yönetimini yürüten Abdullah Kiğılı, yönetim kurulundan istifa etti.

Kiğılı, bir süre önce işbaşına getirdiği ekibin görevden alınması üzerine başkan Aziz Yıldırım'la anlaşmazlık yaşamış ve tekstil faaliyetlerindeki görevini bırakmıştı. 

Yaklaşık 1 aylık sürecin ardından bu kez yönetim kurulundan istifa eden Kiğılı, gerekçelerini NTV Radyo'ya anlattı.

İşine müdahale edilmesinin ağrına gittiğini belirten Kiğılı, "Ben bu göreve 6 yıl önce sayın başkanın teklifiyle geldim. Benim vazifem Feneriumlar'dı. Tam yetkiyke göreve geldim. Bugün geldiğimiz noktada, Feneriumlar Türk sporunun ve Fenerbahçe'nin medar-ı iftarıdır.  6 yıllık emeğimizin karşılığında belli bir noktaya getirdik. Ancak şu anda kimseye bir kırgınlığım yok. Ben Fenerbahçeliyim ve her zaman da Fenerbahçe'nin emrindeyim. Ancak şartlar uymadı. Ben işime müdahale edilmesini pek sevmiyorum. Bu işi Türkiye'de iyi bilenlerden biriyim. Hazır giyim sektörü için de pek mütevazı davranmayacağım. Çünkü kendimi kendi sektörümde de ispat etmiş bir insanım. İşime müdahale edilmesi ağrıma gitti ve bu sebepten dolayı ayrıldım. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a da kırgın değilim ve kendisine de asla saygısızlık etmem. Böyle bir ahlakım vardır. Noktayı koyduk, görev süremiz bu kadarmış” dedi.

Sayfa Yükleniyor...