"Milan'ı eski günlerine döndüreceğim"

Fernando Torres, İngiltere'de geçirdiği 7 yılın ardından bir değişiklik yapma ihtiyacı hissettiğini ve bu nedenle Milan'a transfer olduğunu belirtti.

NTV Spor 03.09.2014 - 12:03
"Milan'ı eski günlerine döndüreceğim"

Milan'ın yeni transferi Fernando Torres, yeni takımındaki hedef ve beklentilerini anlatmak üzere İtalyan basınının karşısına geçti. Kırmızı-Siyahlı kulübün asbaşkanı Adriano Galliani'nin de katıldığı basın toplantısında Torres, sözlerine eski takımlarına teşekkür ederek başladı.

Torres, "İngiltere'de forma giydiğim iki kulübe de teşekkür etmek istiyorum. İngiltere'de yedi harika yıl geçirdim. Premıer Lig'de oynama şansı tanıdığı için Liverpool'a teşekkür etmek istiyorum. Chelsea'ye de onlar adına oynamak ve birlikte kazandığımız kupalar adına teşekkür ediyorum. 7 yıl sonunda bir değişikliğe ihtiyacım vardı" dedi.

İspanyol forvet oyuncusu, Milan'da Mario Balotelli'nin ayrılmasından doğacak boşluğu dolduracağına inandığını belirtti.

Torres, "Tıpkı benim gibi Balotelli de çok önemli bir kulüpte oynama şansı buldu. Şimdi herkes Balotellı'nin geçtiğimiz sezon attığı golleri, Milan'a sağladığı yararı tartışacak. Ben de onun kadar, hatta ondan daha fazla Milan'a faydalı olmak istiyorum. Mılan'ı Avrupa'da kupa kazandığı ve hak ettiği değeri gördüğü o eski günlere döndürmek için çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Milan Asbaşkanı Adriano Gallianı de Torres'i kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduklarını ve İspanyol yıldızın Kırmızı-Siyahlılarda 9 numaralı formayı giyeceğini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...