Felipe Melo, PFDK'ya gitti

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi

NTV Spor 09.09.2014 - 11:51
Felipe Melo, PFDK'ya gitti
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Galatasaraylı Felipe Melo'yu, Twitter'da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında hakaret içeren gönderiyi “retweet” yaptığı gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk etti.

Melo, önceki günlerde bir takipçisinden gelen fotoğraflı bir tweet'i retweet etmişti. Brezilyalı oyuncu daha sonra tweet'te Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hakaret olması nedeniyle retweet'i geri çekmişti.
 
Ancak Fenerbahçe yönetimi, Felipe Melo'nun sosyal medyadaki bu “paylaşımı” sonrasında Galatasaraylı futbolcu hakkında dava açmaya karar vermişti.

Bunun üzerine Melo ise yine Twitter'da “Sosyal medyada paylaştığım şeyler hep resimleriyle alakalıdır. Türkçe bilip, bir kulüp başkanına küfür etmem söz konusu olamaz. Bu benim Galatasaraylı duruşuma zaten yakışmaz. Kırdığım olduysa kusura bakmasın lütfen” mesajıyla özür dilemişti.
 
TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

1- GALATASARAY AŞ. futbolcusu FELIPE MELO CARVALHO 'nun Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi gereği "_felipemelo isimli Twitter hesabından yayınladığı "ADAMSIN! Aziz senin taş.. yesin" şeklindeki kişilik haklarına saldırısı" nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK' ya sevkine karar verilmiştir.


Sayfa Yükleniyor...