"Böyle deplasmanlara alışığız"

Pazar günü ligde Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulundu... Maçın dostça geçmesini dileyen Emre, derin bir kadroya sahip olduklarını ve sakatlıklardan etkilenmeyeceklerini söyledi.

NTV Spor 12.09.2014 - 13:55
"Böyle deplasmanlara alışığız"

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig'de 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları maçla ilgili, "Eminim dostça, güzel ve hak edenin kazanacağı bir maç olur" dedi.

Tecrübeli futbolcu, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, "Trabzonspor yeni oluşan, yeni oyuncularla kurulu bir takım. Trabzon deplasmanları her zaman zor olmuştur. Ama bizim takımımız böylesine zor deplasmanlara alışık. Bu anlamda tecrübeli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Lige iyi bir başlangıç yaptık, bunu da devam ettirmek istiyoruz. Hocamızın ilk 8 hafta için koymuş olduğu bir hedef var. Bunun doğrultusunda, emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. İnşallah maçtan gülerek ayrılan taraf biz oluruz. Eminim dostça, güzel ve hak edenin kazanacağı bir maç olur" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın kaptanı, ceza ve sakatlık nedeniyle maçta görev yapamayacak oyuncularla ilgili olarak, "Geniş ve bu anlamda derinliği olan bir kadroya sahibiz. Oynayamayacak arkadaşlarımızın yerini dolduracak arkadaşlarımız, ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır, oynamayan arkadaşları aratmayacaklardır. Sonuçta Fenerbahçe formasını kim giyerse giysin, o gün sahada terinin son damlasına kadar mücadelesini verir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnanıyorum, kazanan taraf inşallah biz oluruz" şeklinde konuştu.

 

 

Sayfa Yükleniyor...