"Tek hedefimiz 3 puanla dönmek"

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcü futbolcusu Pierre Webo, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 13.09.2014 - 13:21
"Tek hedefimiz 3 puanla dönmek"

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcü futbolcusu Pierre Webo, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Webo, zorlu bir deplasmana gideceklerini belirterek, "Bizim için son derece zorlu bir karşılaşma olacak. Karşımızda iyi motive olmuş, iyi hazırlanmış bir rakip bulacağız. Onların da kazanmak isteyeceğini biliyoruz. Trabzon'da oynamanın zorluğunu biliyoruz ama geçen sezon oradan galibiyetle ayrılmasını bildik. Bu sene de galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Tek hedefimiz 3 puanla İstanbul'a dönebilmek" ifadelerini kullandı.
     
Milli maç arasının kendileri için bir bahane olamayacağının altını çizen Kamerunlu golcü, "Ne olursa olsun, milli maç arası da olsa, başka şeyler de olsa, biz hiçbir zaman kaybetmeyi düşünen bir takım değiliz. Her zaman aklımızda galibiyet var. Bizim için milli maç arası hiçbir zaman bahane olarak görülemez. O nedenle bu maç için de en iyi şekilde hazırlanmaya gayret gösterdik. Milli takıma gitmek, milli takımda oynamak herkes için apayrı bir gururdur. Bir anlamda ülkenize borcunuzu ödeme şeklidir. Arkadaşlarımız milli takımlarında performanslarını ortaya koydular. Milli maç arasını geride bıraktık. Biz hiçbir şekilde kaybetmeyi ya da bu tür bahaneleri düşünmüyoruz. Biz oraya her zaman olduğu gibi kazanmaya gideceğiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...