Meireles ve Alves’in hocası olabilir!

Mancini, Arnavutluk’a evinde yenilince istifa eden Bento’nun yerine seve seve geleceğini açıkladı: “Portekiz, Avrupa’nın en yetenekli takımlarında biri. Her teknik adam bu görevi ister. Ben de teklif olursa onur duyarım.”

NTV Spor 14.09.2014 - 23:33
Meireles ve Alves’in hocası olabilir!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin gözü Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörlüğü'nde... Portekiz Gazetesi Record'a özel bir röportaj veren İtalyan teknik adam Portekiz Milli Takımı'nın kendisini cezbettiğini ve böyle bir teklif alırsa onur duyacağını söyledi.

49 yaşındaki teknik direktörü adı Galatasaray'da yerine gelen Cesare Prandelli'nin boşalttığı İtalya Milli Takımı için de geçmiş ancak bu görev Juventus'un eski teknik direktörü Antonio Conte'nin olmuştu. Portekiz'in Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine kendi sahasında Arnavutluk'a 1-0 yenilerek başlamasının ardından Milli Takım Teknik Direktörü Paulo Bento istifa etmişti.

Portekiz basınında adaylar arasında ismi geçen Mancini, Record'a “Ben hala genç bir teknik adamım. Önümde uzun bir kariyer var. Daha öğreneceğim çok şey bulunduğunun da farkındayım. Farklı maceralar yaşamak hoşuma gidiyor. İngiltere'de ve Türkiye'de çalıştım. İtalya'ya dönmek de bir seçenek ama yeni şeyler denemeyşi seviyorum. Portekiz'e gider miyim? Elbette giderim. Portekiz her zaman yüksek kalite futbolun, yetenekli futbolcuların yeri. Dünyanın en iyi futbolcularını çıkarıyorlar. Kulüpleri Avrupa'da hep başarılı oluyor. Portekiz Milli Takımı'nın başına geçer miyim? Bu çok fantastik olur. Çünkü Avrupa futbolunun en yetenekli takımlarından biri be her teknik adam bu görevi ister. Portekiz de isterse ben onur duyarım” açıklamasını yaptı.


 

Sayfa Yükleniyor...