"Ronaldo M.United'a dönebilir"

İspanyol devi Real Madrid'in eski başkanı Ramon Calderon, teklif gelmesi halinde Ronaldo'nun eski takımı Manchester United'a gidebileceğini belirtti.

NTV Spor 16.09.2014 - 10:58
"Ronaldo M.United'a dönebilir"

Eflatun-beyazlıların eski başkanı Ramon Calderon, takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kulüpte mutsuz olduğunu ve Manchester United'a dönebileceğini söyledi.

"RONALDO MUTSUZ"
Real Madrid'te 2006-2009 sezonları arasında başkanlık görevinde bulunan Calderon, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in transfer politikasından Cristiano Ronaldo'nun çok fazla rahatsızlık duyduğunu öne sürdü.

Döneminde Portekizli yıldızı transfer ettiği dönemlerde yanına onunla oynayabilecek kapasitede oyuncular olduğunu belirten Calderon, "Önce Arjen Robben, iki yıl sonra ise Gonzalo Higuain satıldı ve bu Ronaldo'nun hoşuna gitmedi. Geçen sezon Mesut Özil'in takımdan ayrılmasını hata olarak gördü. Son olarak Xabi Alonso ve Angel Di Maria gönderildi. Ronaldo mutsuz" değerlendirmesinde bulundu.

"ORASI GERÇEKTEN BÜYÜK BİR KULÜP"
Ronaldo'nun eski kulübü Manchester United'ı her zaman çok sevdiğini hatırlatan Calderon, "Onunla 2008'de imza attığımızda Manchester United'a çok değer verdiğini söylemişti. Orada harika zaman geçirdi ve her şeyini sevdi. Orası gerçekten de büyük bir kulüp" ifadelerini kullandı.

Son dönemde 29 yaşındaki yıldız oyuncunun eski kulübüne döneceği yönünde çıkan iddiaların doğruluk payı olabileceğini söyleyen Caldero, "Ronaldo, teklif gelmesi halinde eski kulübüne dönebilir" ihtimalini dile getirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...