"Takıma uyum sağlamaya çalışıyorum"

Real Madrid'in yeni transferi James Rodriguez son maçlarda etkisiz kalması üzerine kendisini savundu. Yıldız oyuncu hala takıma uyum sağlamaya çalıştığını söyledi.

NTV Spor 16.09.2014 - 14:20
"Takıma uyum sağlamaya çalışıyorum"

Sezon başında 80 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Monaco'dan Real Madrid'e transfer olan James Rodriguez yeni forması ile ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Tıpkı Real gibi sezona kötü giren Rodriguez, Basel maçı öncesi taraftardan kendisine biraz daha zaman tanımasını istedi. Hala takıma uyum sağlamaya çalıştığını dile getiren Rodriguez, "Henüz hazır değilim ama fiziksel ve mental açıdan her gün daha iyiye gidiyorum. Yeni takımıma ve hayatıma alışamaya çalışıyorum. Sezona kötü bir başlangıç yaptık, ancak bizi bu durumdan çıkaracak kaliteli ayaklara sahibiz" dedi.

2014 Dünya Kupası'nda 6 golle altın ayakkabı ödülünün sahibi olan 23 yaşındaki yıldız, Real Madrid forması ile çıktığı 6 maçta 1 kez fileleri havalandırabildi. Yönetimin, Hames Rodriguez'i kadrosuna katabilmek için Angel Di Maria'yı gözden çıkarması nedeniyle taraftar arasında huzursuzluk büyüyor.

Görünen o ki; Rodriguez beklentileri karşılayıncaya dek Real Madrid taraftarı Di Maria'yı kolay kolay unutamayacak.

Sayfa Yükleniyor...