Real Madrid'de yüksek gerilim!

Real Madrid'de, üst üste alınan 2 yenilginin ardından gerilim artıyor! Son antrenmanda, Ronaldo ile James Rodriguez arasında tartışma yaşandı...

NTV Spor 16.09.2014 - 15:41
Real Madrid'de yüksek gerilim!

La Liga'da önce Real Sociedad'a deplasmanda 4-2 yenilen, ardından da Madrid derbisinde Atletico'ya, Arda Turan'ın golüyle boyun eğen Real Madrid'de gerilimli günler yaşanıyor.

Son antrenman, gerilimin hangi boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Angel Di Maria'nın takımdan gönderilmesine tepkili Cristiano Ronaldo, performansından memnun kalmadığı James Rodriguez'den, pas çalışması sırasında başka bir gruba gitmesini isteyince, ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Ronaldo tarafından dışlanan Rodriguez'in moralinin bozulduğu görüldü. Kolombiyalı oyuncu, Ronaldo'ya bir süre itiraz etmesine karşın, antrenmanın geri kalanında, diğer grupla birlikte çalıştı.

Antrenman çıkışında ise Gareth Bale, taraftarın protestoları ile karşılaştı. Taraftarlar, otomobili ile tesisleri terkeden Bale'e hakaretler yağdırdı. Birkaç taraftar ise Bale'in otomobilini tekmelemeye çalıştı. Sezonun hemen başında ortaya çıkan bu tablo, teknik direktör Carlo Ancelotti'yi de zor durumda bıraktı. Ancelotti, üst üste yaptığı açıklamalar ile gerilimi yatıştırmanın yollarını arıyor.

Sayfa Yükleniyor...