Fenerbahçe sakatları bekliyor!

Fenerbahçe'nin sakat oyuncuları Caner, Meireles ve Egemen'in tedavileri sürüyor. Üç oyuncu bir süre daha takımla birlikte çalışmalara katılamayacak.

NTV Spor 16.09.2014 - 21:17
Fenerbahçe sakatları bekliyor!

Fenerbahçe'de sakat oyuncuların sağlıklarına kavuşması için çalışmalar devam ediyor. Tedavi programına göre Caner Erkin, Raul Meireles ve Egemen Kormaz henüz takımla çalışmalara başlamadı.

Milli takımın İzlanda ile oynadığı maçta sakatlanan ve ayağındaki ağrılara rağmen Trabzonspor karşısında 90 dakika sahada kalan Caner Erkin'in 3 gün takımdan ayrı kalacağı belirtilmişti. Yıldız oyuncu, Gaziantepspor mücadelesi için bugün yapılacak ilk antrenmanda da takımla birlikte çalışmayacak. Ancak sağlık ekibi bu sırada Caner'in kontrollerini yapacak ve vücudunun tedaviye nasıl karşılık verdiği değerlendirilecek. Bu kontrollerin ardından milli oyuncunun takıma dönüp dönmeyeceği netleşecek.

Öte yandan sakatlıkları süren Meireles ve Egemen'in de henüz takımla çalışabilecek durumda olmadıkları belirtildi. İki oyuncu bugün İstanbul Başakşehir'deki bir alışveriş merkezinde taraftarla buluşacak. Ikili, burada yeni sezon formalarının imza gününe katılacak.

Sayfa Yükleniyor...