Dortmund duble keyifli!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da bulunduğu D Grubu maçında Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'ta konuk ettiği Arsenal'i 2-0 yenerek, Devler Ligi'ne galibiyetle başladı.

NTV Spor 16.09.2014 - 23:21
Dortmund duble keyifli!

Galatasaray'ın da bulunduğu Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda, Borussia Dortmund ile Arsenal, Signal Iduna Park'ta karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk devresi dengeli bir mücadeleye sahne oldu.

Özellikle Danny Welbeck'le çok önemli bir fırsat yakalayan İngiliz ekibi, yeni transferinin çerçeveyi bulmayan son vuruşu sonucu golü bulamadı.

İlk yarının son dakikalarında ise Dortmund takımı, Immobile ile öne geçti. Orta sahadan aldığı topla tek başına ilerleyen İtalyan golcü Ciro Immobile, muhteşem deparının ardından düzgün bir vuruşla Dortmund'u Arsenal karşısında 1-0 öne geçirdi.

Bu golle soyunma odasına tek farklı üstünlükle giden Alman ekibi, ikinci yarının başında farkı 2'ye çıkardı. 48'de savunmanın arkasına sarkan Pierre Aubameyang, kaleciyi de geçti ve skoru 2-0'a getirdi.

Borussia Dortmund, ilk devrenin son bölümünde ve ikinci yarının hemen başında bulduğu gollerle, Arsenal karşısında önemli bir skor avantajı yakaladı. Bu avantajını maç sonuna kadar korumayı başaran Alman ekibi, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak D Grubu'na 3 puanla başladı.

 

Sayfa Yükleniyor...