Real çok farklı!

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Basel'i 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve Devler Ligi'ne galibiyetle başladı.

NTV Spor 17.09.2014 - 00:07
Real çok farklı!

Devler Ligi B Grubu'nda Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Basel'i konuk etti.

La Liga'da hafta sonu oynadığı Madrid derbisinde, Atletico Madrid'e Arda Turan'ın attığı golle 2-1 mağlup olan ve bu maça moralsiz gelen Real Madrid, tam anlamıyla Basel'e patladı.

Mücadelenin 14. dakikasında Marek Suchy'nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen Real Madrid, 30. dakikada ise Gareth Bale'in şık golüyle 2-0'ı yakaladı. Bu golden sadece 1 dakika sonra Cristiano Ronaldo skoru 3-0'a taşırken, gol fırtınası 37'de James Rodriguez ile devam etti.

Real Madrid'in üst üste attığı 4 golle, 4-0 yenik duruma düşen Basel, bu gollere 38'inci dakikada Derlis Gonzalez ile cevap verdi. Soyunma odasına 4-1'lik Real Madrid üstünlüğü ile gidildi.

İlk yarıdaki bu gol yağmuru sonrası, ikinci yarıda ise Real Madrid biraz frene bastı. 79'uncu dakikada Karim Benzema'nın golüyle skor 5-1 olurken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele İspanyol devinin 5-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu farklı galibiyetin ardından Real Madrid, B Grubu'nda ilk haftayı lider olarak tamamladı.

 

Sayfa Yükleniyor...