Kulübe yolu gözüktü!

Fenerbahçe'de hücum hattı değişebilir... Teknik direktör İsmail Kartal'ın formundan memnun olmadığı Sow'u yedek kulübesine çekmesi gündemde.

NTV Spor 17.09.2014 - 16:05
Kulübe yolu gözüktü!

Fenerbahçe'de Gaziantepspor maçının hazırlıkları sürerken, teknik direktör İsmail Kartal hücum hattında değişiklik yapıp yapmama konusunda karar vermeye çalışıyor.

Deneyimli teknik adam sezon başından bu  yana performansından memnun olmadığı Sow'un yerine, alternatif üretmeye çalışıyor.

Kartal'ın önünde üç seçenek var... İlki Sow'da ısrar etmek ve golcü oyuncunun formunu artırmasını beklemek. Senegalli golcü geçtiğimiz sezona da çok iyi bir giriş yapamamış ancak gün geçtikçe performansını artırmıştı.

Kartal ikinci seçenek olarak Sow'un yerine Alper Potuk'u oynatabilir. Alper Trabzonspor maçında Sow'un yerine oyuna girmiş ve bu bölgede görev yapmıştı.

Deneyimli teknik adamın önündeki üçüncü seçenek ise Pierre Webo... Deneyimli golcü kendini sürekli hazır tutmasıyla teknik ekibin saygısını kazanmış durumda. Karabükspor maçında oyuna sonradan giren ve galibiyet golünü atan Kamerunlu futbolcu, ilk 11'de forma giymek istiyor. Eğer Webo ilk 11'de oynarsa, Kuyt ve Emenike hücum hattının kanatlarını oluşturacak.

Öte yandan Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken; Caner, Meireles ve Egemen'in tedavileri devam ediyor.

Sayfa Yükleniyor...