Bilic'ten müjde!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Asteras Tripolis maçı öncesi NTV Spor'a konuştu. Karşılaşmaya büyük önem verdiklerini ifade eden Hırvat teknik adam, sakatlıkları düzelen Demba Ba, Oğuzhan ve Sosa'nın büyük ihtimalle kadroda olacağını söyledi.

NTV Spor 17.09.2014 - 17:51
Bilic'ten müjde!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras Tripolis ile oynayacağı karşılaşma öncesinde siyah beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Grupta kolay takımın bulunmadığını belirten Bilic, sakatlıkları düzelen Sosa, Oğuzhan ve Demba Ba'nın Asteras Tripolis maçının kadrosunda yer alacağını söyledi.

"HEDEFİMİZ GRUPTAN BİRİNCİ YA DA İKİNCİ OLARAK ÇIKMAK"
UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras Tripolis'e karşı oynayacakları ilk karşılaşmayı değerlendiren Bilic, "Geçen sezon hep grup aşamasına gelebilmek için çalıştık. Arsenal ve Feyenoord eşleşmelerinde oynadık ve sonuç olarak da grup aşamasına geldik. Grup karşılaşmaları da başlıyor artık. Bu turnuvada gidebildiğimiz kadar ileri gidebilmemiz için gerçekten çok önemli bir maça çıkacağız. Grup aşamasında kesinlikle kolay bir maç yok. Rakibimize çok büyük bir saygımız var, ama özellikle iç saha maçlarında mutlaka kazanmamız gerekiyor. Çünkü hedefimiz birinci ya da ikinci olarak bu gruptan çıkabilmek. Rakibimiz ciddi takımları eleyerek buraya geldi. Onlar da çok ciddi bir rakipler. Ancak biz elimizden geleni yapıp gruba galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

"İÇ SAHA MAÇLARINI KAZANMAK ÖNEMLİ"
Beşiktaş'ın grubunu değerlendiren Hırvat teknik adam, "Kolay bir grup bekleyemezsiniz. Çünkü gruplara gelen takımlar ya büyük liglerden direkt olarak geliyorlar ya da önemli rakipleri eleyerek buraya geliyorlar. Tottenham zaten çok büyük bir kulüp, Partizan çok yakından tanıdığım bir kulüp, birçok defa oyuncu olarak orada oynadım. Gerçekten çok zor bir atmosfer var. Bunun üstüne Türk ve Yunan takımları arasındaki rekabeti eklediğinizde grup gerçekten heyecan verici bir hal alıyor. Ancak biz gidebildiğimiz kadar ileri gitmek istiyoruz, bu yüzden iç saha maçlarını kazanabilmemiz çok önemli" şeklinde konuştu.

"SOSA, OĞUZHAN VE DEMBA BA KADRODA OLACAK"
Ersan, Oğuzhan, Sosa ve Demba Ba'nın son durumları hakkında da bilgi veren Bilic, "Ersan'ın sakatlığı çok büyük bir sakatlık değil. Ancak 2 gün önce oldu ve o yüzden bu maçta oynaması imkansız gibi gözüküyor. Sosa, Oğuzhan ve Demba döndüler,  muhtemelen bu 3 oyuncu da kadroda olacaklar, ancak onları ne şekilde kullanacağımızı sonra kararlaştıracağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...