"Demba Ba ve Cenk'e dikkat edeceğiz"

Asteras Tripolis Teknik Direktörü Staikos Vergetis, Avrupa Ligi'nde gruplara kalarak bir rüyayı gerçekleştirdiklerini ve bunu sürdürmek istediklerini söyledi. Beşiktaş maçı öncesi NTV Spor'a özel açıklamalar yapan Yunan teknik adam, Demba Ba ve Cenk Tosun'a dikkat edeceklerinin altını çizdi.

NTV Spor 17.09.2014 - 21:04
"Demba Ba ve Cenk'e dikkat edeceğiz"

Asteras Tripolis Teknik Direktörü Staikos Vergetis, Beşiktaş maçı öncesi NTV Spor'a konuştu.

Deneyimsiz bir takım olmalarına rağmen iyi bir futbol izlettirmek istediklerini söyleyen Vergetis, "Takımımız ve şehrimiz için biz bir güzel rüyayı gerçekleştirdik. Güzel bir yaz dönemi yaşadık ve üç tur geçtik. Şu an gruplara kalmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Avrupa Ligi'nde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Evet, çok deneyimsiz bir takımız ama insanlara iyi futbol izletmek için çalışacağız. Ondan sonra da başarılar kendiliğinden gelecektir." dedi.

"ZOR BİR GRUPTA MÜCADELE EDİYORUZ"
Zor bir grupta mücadele ettiklerini belirten Yunan teknik adam, "Grup maçları sonuna tabii ki ilk sırada olmak isteriz ama grubun çok zor olduğunu biz de biliyoruz. Her maça farklı gözle bakacağız. Her rakibe ayrı saygı göstereceğiz. 6 maçımızı oynayacağız ve maçlarımızı tamamladığımızda ne elde ettiğimizi ne başardığımızı aralık ayında görebileceğiz" diye konuştu.

Demba Ba ve Cenk Tosun'a dikkat çeken Vergetis, "Her zaman rakip kaleye yakın oynayan futbolcular tehlikelidir. Demba Ba gibi Cenk Tosun gibi oyunculara dikkat etmemiz gerek. Bunun yanı sıra Beşiktaş savunmasından ileri çıkan oyunculara da dikkat etmemiz gerek. Bizim ceza alanımıza geldiklerinde her an tehlike yaratabilirler" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...