Hayat öpücüğü Boateng'den!

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı. Alman temsilcisi Manchester City'yi Boateng'in son dakika golüyle 1-0 mağlup etti.

NTV Spor 18.09.2014 - 00:13
Hayat öpücüğü Boateng'den!

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun ilk haftasında Avrupa'nın iki devi Bayern Münih ile Manchester City, Allianz Arena'da karşı karşıya geldi.

Ev sahibi takım ilk yarıda Müller ve Lewandowski ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince takımlar soyunma odasına skorda denge bozulmadan girdi. Guardiola'nın 76. dakikada oyuna aldığı Arjen Robben, kalan dakikalarda Bayern Münih hücumlarını canlandırdı. Karşılaşmanın son dakikaları nefesleri keserken, gole çok yaklaşan fakat kaleci Hart'a takılan Boateng; 90'da müthiş bir gole imza atarak takımını öne geçirdi.

Stoper olmasına rağmen ceza sahanın içinde önüne kalan topa şık bir vuruş yapan Boateng'in şutunda top Mario Götze'ye çarparak filelerle buluştu. Son dakikada gelen gol Alman takımında büyük sevinç yarattı.

Maçın 90+3. dakikasında ise Manchester City, oyuna sonradan dahil olan Sergio Agüero ile önemli bir fırsat yakaladı ama değerlendiremeyince mücadele 1-0 Bayern Münih üstünlüğüyle sona erdi.

Bayern Münih Robben'in, Manchester City ise David Silva'nın ceza alanı içerisinde yerde kaldığı pozisyonlarda penaltı itirazlarında bulundu ama karşılaşmanın hakemi oyunu devam ettirdi.

Sayfa Yükleniyor...