Ünal Aysal istifa edecek mi?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Olağanüstü Divan Kurulu'ndaki konuşmalarından sonra gözler, bugün yapılacak Yönetim Kurulu toplantısına çevrildi. Aysal, yönetimdeki çalışma arkadaşları ile durumu değerlendirip, son kararını verecek.

NTV Spor 18.09.2014 - 00:38
Ünal Aysal istifa edecek mi?

ÜNAL AYSAL'DAN İSTİFA SİNYALİ

Galatasaray'da kritik yönetim kurulu toplantısı bugün Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilecek. Başkan Aysal Olağanüstü Divan Kurulu sonrası yönetimdeki isimlerle fikir alışverişinde bulunup görevine devam edip etmeme kararını alacak.

Kulübün borçlarını ödemek için Gayrimenkul A.Ş'nin kurulmasını öneren sarı kırmızılı kulübün başkanı, Divan Kurulu'nda istediği desteği bulamamıştı. Aynı zamanda basketbol şubesinde de anonim şirketi üzerinden yeni bir yapılandırmaya gitmeyi hedefleyen Aysal, yine beklediği desteğe ulaşamadı. Bunun üzerine Yönetim Kurulu ile görüşeceğini belirten Aysal, yapılacak kritik toplantıda yeni yol haritasını belirleyecek.

Galatasaray yönetiminde son dönemlerde yaşanan sıkıntılar sıkça konuşulmaya başlandı. Sedat Doğan'ın geçtiğimiz ay verdiği istifa henüz işleme konulmadı. Üstelik geçen sezon da Mehmet Cibara istifa etmiş, ancak başkan Aysal tarafından istifası kabul edilmemişti. Yönetim Kurulu üyeleri arasında meydana gelen tartışmalar başkan Aysal'ın bir süredir rahatsız olduğu konuların başında geliyordu.

Sarı kırmızılı camiada Ünal Aysal'ın istifasını sunduğu takdirde yenilenmiş bir yönetimle yoluna devam etme ihtimali konuşuluyor.

Sayfa Yükleniyor...