Selçuk'un menajerinden Melo'ya tepki!

Anderlecht maçında protesto edilen Galatasaraylı Selçuk İnan'a menajeri sahip çıktı. Batur Altıparmak, yıldız oyuncunun yanlış yerde oynatıldığını savundu. Altıparmak Melo'ya da tepki gösterdi.

NTV Spor 18.09.2014 - 11:58
Selçuk'un menajerinden Melo'ya tepki!

Anderlecht maçındaki futboluyla eleştirilen ve taraftarlar tarafından protesto edilen Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan'a menajeri Batur Altıparmak sahip çıktı...


Selçuk'un performansının takımla paralel olduğunu söyleyen Altıparmak, "İkinci bölgede oynayacak Selçuk, üçüncü bölgeye sokuluyor. Böylece defans arasında kayboluyor. Bana göre Selçuk'un oyunu geniş alanda yönlendirebilmesi için topu ikinci bölgeden alması lazım" dedi.

Selçuk'un psikolojik bir sorunu olmadığını belirten Altıparmak, "Bu zamana kadar üç hoca da oynattı, belki bir süre oynamayabilir, bu hocanın tercihidir” dedi.

Selçuk'un protesto edildiği Anderlecht maçının bitiminde Melo'nun taraftarlarla tezahürat yapmasını da değerlendiren menajer Batur Altıparmak, “Ayrıntıları bilmiyorum, televizyondan izlediğim kadarıyla yanlış da yorum yapıyor olabilirim ama maç 1-1 bitmiş bakıyorsunuz bir futbolcu taraftarlara oynuyor. Böyle olursa takım içinde farklılık olur. Takımda hep beraber olunur” diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...