Ferdinand'ın gözünden Rooney!

Rio Ferdinand seri halinde yayımlanan biyografisinin son bölümünü Wayne Rooney'e ayırdı. Deneyimli savunmacı Rooney için; "Onu her zaman çok sinirli genç bir adam olarak hatırlayacağım" ifadesini kullandı.

NTV Spor 18.09.2014 - 13:51
Ferdinand'ın gözünden Rooney!

İngiliz The Sun gazetesi tarafından biyografisi seri halinde yayımlanan Rio Ferdinand, Manchester United günlerini anlatmaya devam ediyor.

Ferdinand, serinin son bölümünü Wayne Rooney'e ayırdı. Rooney için, "Onu her zaman çok sinirli genç bir adam olarak hatırlayacağım" tanımlamasını yapan Ferdinand, golcü oyuncunun tam bir cep telefonu katili olduğunu da vurguladı.

Rooney'nin özellikle telefonda birileriyle sürekli kavga ettiğini belirten Ferdinand, "En küçük şeyde bile sinirden gözü döner ve cep telefonunu duvara fırlatırdı. Bu şekilde kaç telefon kırdığını hatırlayamıyorum" ifadesini kullandı.

Rooney'nin kariyerinin ilerleyen yıllarında bir şekilde sakinleşmeyi başardığını söyleyen Ferdinand, "Bunu nasıl yaptı bilmiyorum. Ancak artık çok daha sakin ve olgun bir insan. Louis van Gaal yönetiminde tüm rakiplerini terörize ettiği eski günlerine döneceğine inanıyorum" dedi.

Ferdinand, rakip takım oyuncuları ile iletişim kurmakta büyük güçlük çektiğini de itiraf etti. Milli takım kamplarında da bu durumun değişmediğini anlatan Ferdinand yaşadıklarını, "Chelsea'ye yenildiğimiz bir maçtan sonra milli takım kampında Lampard ve Terry ile biraraya gelmekten kaçınırdım. Çünkü sürekli bizi yendikleri için bana içten içe güldüklerini düşünürdüm" sözleriyle açıkladı.

Sayfa Yükleniyor...