"Fişi çekmeliydik"

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki Asteras beraberliği sonrası NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Slaven Bilic, "İkinci golü atıp fişi çekmeliydik" dedi.

NTV Spor 18.09.2014 - 22:26
"Fişi çekmeliydik"

Çok üzgün olduğunu dile getiren Slaven Bilic, "İlk yarıda, ikinci yarıda da çok pozisyon yakaladık. İkinci golü atıp fişi çekmeliydik. Farkı açacak bir çok şanş bulduk. İkinci yarıda son 10 dakika anlamsız bir şekilde rakibin üstümüze gelmesine izin verdik" dedi.

Geçen sezonda aynı durumla karşılaştıkları söyleyen Hırvat teknik adam, "2-0 öndeyken 3. golü atamayıp berabere kaldığımız maçlar oldu. Bu kez de 2. golü atamadık ve kalemizde golü gördük" şeklinde konuştu.

Berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçıyla Asteras karşılaşmasının farklı olduğunu kaydeden Hırvat teknik adam, "Çaykur Rizespor karşısında bu kadar pozisyon bulamadık. Bu maçta son
vuruşlarda yeterli kaliteyi ortaya koyamadık. Her hücumumuz tehlikeliydi, ancak maçı bitirecek ikinci golü atamadık. 1-0 riskli bir skordur, rakip gol atabilir. Basit bir top kaybı yaptık, rakip de kontraya çok iyi çıktı ve golü buldu" dedi.
     
Bilic, Asteras karşısında Demba Ba'yı oynatmamasıyla ilgili olarak, "Henüz hazır olmadığı için kullanmadık. Takımla fazla antrenman yapamadı. Kendisiyle konuştuk ve böyle bir karar aldık. Oyun 0-0 gitseydi belki kullanabilirdik" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...