Bu hafta neler olacak?

La Liga'da gözler 4. haftaya çevrildi. Lider Barcelona'nın, Levante'ye konuk olacağı haftada, son 2 maçını kaybeden Real Madrid, Deportivo deplasmanında çıkış arayacak. Atletico Madrid ise Celta Vigo'yu ağırlayacak.

NTV Spor 19.09.2014 - 15:00
Bu hafta neler olacak?

LEVANTE-BARCELONA
La Liga'da ilk 3 maçının tamamını kazanan tek takım Barcelona, Levante deplasmanında 3 puan arayacak. Hafta içinde, Şampiyonlar Ligi'nde Apoel'i yenerken zorlanan Katalan ekibi, yine de formda görünüyor. Barcelona, geride kalan 3 La Liga ve 1 Şampiyonlar Ligi maçında, henüz kalesinde gol görmedi. Levante ise son sezonların aksine, çok kötü günler geçiriyor. Valencia ekibi, ilk 3 haftada sadece 1 puan alabildi ve La Liga'nın son sırasında bulunuyor.
 
DEPORTIVO-REAL MADRID
Önce Real Sociedad, ardından da Atletico Madrid'e yenilen Real Madrid ise Şampiyonlar Ligi'ndeki 5-1'lik Basel galibiyetinin moraliyle Deportiva La Coruna deplasmanına çıkacak. Şimdiden ezeli rakibi Barcelona'nın 6 puan gerisine düşen eflatun beyazlıların, ligin henüz başı olmasına karşın, puan kaybına tahammülü yok. Bu sezon yeniden La Liga'ya yükselen Deportivo'ya karşı, son 8 maçın 7'sini kazanan Madrid ekibinde, gözler bir kez daha James Rodriguez'in üzerinde olacak. Basel maçında takımının en etkili ismi olan Rodriguez'in, bir an önce Dünya Kupası'ndaki formuna kavuşması büyük önem taşıyor. Zira Rodriguez'in kötü oyunu, Real taraftarından; "Di Maria neden satıldı" seslerinin yükselmesine yol açıyor.
 
ATLETICO MADRID-CELTA VIGO
Atletico Madrid ise ligin dişli ekiplerinden Celta Vigo'yu ağırlayacak. Madrid derbisini, Arda Turan'ın golüyle kazanan Atletico, Şampiyonlar Liginde, Olimpiakos karşısında kabus gibi bir gece geçirdi. Geçen sezon tüm grup maçları boyunca sadece 3 gol yiyen Simeone'nin öğrencileri, Olimpiakos'un tek maçta 3 kez filelerini havalandırmasına engel olamadı. Atletico, bu önemli karşılaşmada, Olimpiakos maçında burnu kırılan Hırvat forveti Mandzukiç'ten yoksun mücadele edecek.
 
Sezona iyi giren 2 takım Sevilla ve Valencia ise haftayı deplasmanda geçirecek. Sevilla, ligin yeni takımı Cordoba'ya konuk olurken, Valencia, Madrid deplasmanında Getafe ile karşı karşıya gelecek.

Maçların tamamı NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanacak.


Sayfa Yükleniyor...