Balıkesirli Olcan Balıkesirspor maçında yok!

Ligde 4 puan ve averajla lider konumda bulunan Galatasaray'da Balıkesirspor maçı öncesi teknik direktör Cesare Prandelli tarafından sürpriz bir karar geldi. İtalyan teknik adam; Balıkesir doğumlu Olcan Adın ve Alex Telles'i maç kadrosuna dahil etmedi.

NTV Spor 19.09.2014 - 17:40
Balıkesirli Olcan Balıkesirspor maçında yok!

Galatasaray'da Olcan Adın, Alex Telles, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Emre Can Coşkun, Umut Gündoğan ve cezalı Felipe Melo, teknik direktör Cesare Prandelli tarafından Balıkesirspor maçının kadrosuna alınmadı.

Özellikle 30 Eylül 1985 Balıkesir doğumlu olan ve Galatasaray'ın ligdeki 2 golünden birini kaydeden Olcan Adın'ın kadroya alınmaması dikkat çekti.

Cesare Prandelli'nin kararına dair kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, konunun ilerleyen saatlerde netleşmesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılılarda Balıkesir'e giden kafile şu oyunculardan oluştu:

Fernando Muslera, Sinan Bolat, Eray İşcan, Veysel Sarı, Semih Kaya, Hakan Balta, Aurelien Chedjou, Tarık Çamdal, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Blerim Dzemaili, Furkan Özçal, Emre Çolak, Armindo Bruma, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Sinan Gümüş, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Goran Pandev.

İDMAN RAPORU
Öte yandan Galatasaray, Balıkesirspor maçı hazırlıklarını yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenman top kapma çalışması başlarken ana bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildi.

Sakatlıklıkları devam eden Aydın Yılmaz ve Hamit Altıntop salonda özel bir çalışma yaptı.

 

 


 

 

Sayfa Yükleniyor...