"Mesut haklı olduğumu gösterdi"

Arsenal, Premier Lig'in beşinci haftasında Aston Villa'yı 3-0 mağlup etti... Maçın ardından açıklamalarda bulunan Arsenal Menajeri Arsene Wenger, bu sezon ilk kez rakip fileleri havalandıran Mesut Özil'e güvendiğini söyledi.

NTV Spor 21.09.2014 - 14:29
"Mesut haklı olduğumu gösterdi"

Arsenal, Premier Lig'de üst üste 3 hafta berabere kaldıktan sonra Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a boyun eğdi...

Bu süreçte eleştirilerin hedefinde Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil yer alıyordu. Ada basınında Özil'in beklentileri karşılayamadığı yönünde haberler dikkat çekiyordu.

Ancak yıldız oyuncu, beşinci haftada suskunluğunu bozdu ve Arsenal'in Aston Villa'yı 3-0 mağlup ettiği maçta gol perdesini aralayan isim oldu.

Karşılaşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Özil'in çok yetenekli bi oyuncu olduğunu söyledi. Wenger, "Mesut'u yedek bırakmam gibi bir durum söz konusu değil. Ona güvendiğimin farkında. Bu maçtaki performansıyla da haklı olduğumu gösterdi" dedi.

Fransız menajer ayrıca, Alexis Sanchez'in yorgun olduğunu ve herhangi bir sakatlık yaşanmaması için Şili'li yıldızı dinlendirdiğini ifade etti.  Arsenal'in Manchester United'dan renklerine bağladığı Danny Welbeck de Arsenal formasıyla ilk golünü attı. Welbeck'in süratli bir oyuncu olduğunu söyleyen Wenger, 23 yaşındaki futbolcunun oyun tarzından etkilendiğini ifade etti.

 

Sayfa Yükleniyor...