Demba Ba dönüyor!

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta ilk 11 netleşmeye başladı. Yaklaşık 1 aydır sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan Demba Ba maça ilk 11’de başlayacak.

NTV Spor 21.09.2014 - 15:51
Demba Ba dönüyor!

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Mustafa Pektemek mücadelede forma giyemeyecek. Mustafa'nın yanı sıra tedavisi tamamlanan Ersan da fiziki olarak hazır olmadığı için kadroya alınmadı. Teknik direktör Slaven Bilic, savunmada Franco ile birlikte Sivok'u sahaya sürecek. Gribal enfeksiyon geçiren ve son 2 gündür antrenmalara çıkamayan kaleci Tolga ise maça ilk 11'de başlayacak.

İSMAİL SOL BEKTE
Hırvat teknik adam son haftalarda performansında düşüş yaşayan Motta'nın yerine Bursaspor karşısında sol bek pozisyonunda İsmail'e forma verecek. Brezilyalı oyuncu maça yedek kulübesinde başlayacak. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır takımdaki yerini alamayan Demba Ba ise Bursaspor karşısında ilk 11'de yer alacak.

Teknik direktör Slaven Bilic'in takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor:

Tolga – Necip, Franco, Sivok, İsmail – Veli, Hutchinson – Gökhan, Oğuzhan, Olcay – Demba Ba.

Öte yandan Beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı maç için Bursa'ya gitti.
     
Bilic, Bursaspor maçı kadrosuna şu futbolcuları dahil etti:
     
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Enes Fidayeo, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Kerim Frei, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Cenk Tosun, Demba Ba.

 

Sayfa Yükleniyor...