Galatasaray'ın rakibine şok!

Borussia Dortmund'un ligde Mainz 05'e karşı oynadığı maçta sakatlanan Ermeni futbolcu Mkhitaryan'nın Ekim ayı sonunda sahalara döneceği bildirildi.

NTV Spor 21.09.2014 - 16:14
Galatasaray'ın rakibine şok!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda Galatasaray'ın rakibi Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Ermeni oyuncu Henrikh Mkhitaryan'ın sakatlığı sebebiyle 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamaya göre, Mkhitaryan Mainz 05'e karşı deplasmanda oynanan lig maçında 90. dakikada sağ ayağından sakatlandı.

Ermeni oyuncunun maçtan sonra Dortmund'a dönüşte ayağında ağrılar hissettiği belirtilen açıklamada, Mkhitaryan'ın Dortmund'a geldikten sonra takım doktoru Markus Braun ile hastaneye gittiği ve burada sağ ayağında sakatlığının tespit edildiği kaydedildi.

Açıklamada, takım doktoru Braun'un, Mkhitaryan'ın muhtemelen 4 hafta sahalardan uzak kalacağını söylediği ifade edildi.

Galatasaray ile 22 Ekim'de İstanbul'da karşılaşacak olan Borussia Dortmund'da ancak ekim sonunda yeniden forma giymesi beklenen Mkhitaryan'ın yanı sıra Marco Reus, Jakub Blaszczykowski, İlkay Gündoğan, Nuri Şahin ve Oliver Kirch'ın da sakatlıkları devam ediyor.

Sayfa Yükleniyor...