Emenike gerginliği!

Emre-Emenike gerginliği, tribüne de sıçradı! Tribünlerin Emenike'yi sürekli ıslıklamaya başlaması üzerine Nijeryalı oyuncu tepkisini göstermekte gecikmedi. Devam eden ıslıkları, Emre ve sarı lacivertli diğer oyuncular durdurdu. Ancak İsmail Kartal tartışılacak bir kararla Emenike'yi oyundan aldı.

NTV Spor 21.09.2014 - 21:37
Emenike gerginliği!

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı Emenike ile sarı lacivretli tribünler arasında gerginliğe sahne oldu.

Maçın ikinci yarısının başlarında bir pozisyonda Emenike topuk pası vermeye çalışınca topu kaybetti. Skor 0-0'ken yapılan bu harekete Emre Belözoğlu'ndan tepki gelince ortam gerildi. İki oyuncu arasındaki ağız dalaşını araya giren Diego engellese de bu kez devreyle tribünler girdi. Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Emenike, topla her buluşmasında ıslıklanmaya başladı. Bir süre sonra Nijeryalı golcü de kendi taraftarı tarafından ıslıklanmaya kayıtsız kalamadı ve tribünlere dönerek kollarını iki yanda sallamaya başladı.
 
Olaya müdahil olan takım arkadaşları Emenike'yi sakinleştirmeye çalıştı. Diego ve Sow, Emenike ile ilgilenirken, başta İsmail Kartal olmak üzere Fenerbahçe yedek kulübesi de tribünlere tepki gösterdi. Fenerbahçeli oyuncular tribünlerden arkadaşları için alkış istedikten sonra taraftar bir süre ikiye bölündü. Bir grup Emenike'yi alkışlarken, bir bölüm de protestoya devam etti.
 
10 dakikalık sürecin ardından İsmail Kartal tartışılacak bir kararla Emenike'yi çıkarıp oyuna Webo'yu aldı.
 
Emenike değişikliğin ardından morali bozuk bir şekilde direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu. Bu sırada tribünlerde de protesto eden ve alkışlayan gruplar arasında arbede yaşandı.

Sayfa Yükleniyor...