"Keşke hakemler de bizim kadar cesur olsa"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, penaltı golüyle kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı cesur olmamakla suçladı. Buruk, hakemin Fenerbahçe'ye destek olduğunu da savundu.

NTV Spor 21.09.2014 - 22:28
"Keşke hakemler de bizim kadar cesur olsa"

Fenerbahçe'nin penaltı golüyle 1-0 yendiği Gaziantepspor'da, maçın hakemine tepki var.
 
Kırmızı siyahlıların hocası Okan Buruk, hakem Ali Palabıyık'ı "Hakemler keşke bizim kadar cesur olabilseler"  sözleriyle eleştirdi.
 
Hakemlere her hafta destek verdiğini ve iyiye gittiklerini belirten Buruk, sözlerini "Ama keşke bizim kadar cesur olabilseler. Çok ucuz bir penaltı ile emeğimiz alındı." diye sürdürdü.
 
Kendisinin 20 milyon liraya takım kurduğunu, karşılarında ise kat kat pahalı bir takım olduğunu vurgulayan Okan Buruk. "Bir de hakemlerin destek olmasına üzülüyorum" dedi.
 
Hakem Ali Palabıyık'ın maçın daha 1. dakikasında kalecileri Eray'a zaman geçirme uyarısında bulunduğunu, bu kadar erken bir uyarıyı futbol hayatında ilk kez gördüğünü söyleyen Buruk, buna rağmen hakemde art niyet aramadığını da sözlerine ekledi.
 
Okan Buruk, ligde az bulunur şekilde seyir zevki yüksek bir maç izlettirdiklerini de söylerken, rakipleri Fenerbahçe'yi de kutladı.

Sayfa Yükleniyor...