"Futbolu bırakma noktasına geldim"

Trabzonsporlu Onur Kıvrak patladı: "Trabzonspor haritadan çıkarıldı mı? Ben mi bilmiyorum? O kadar güvensiz bir ortam var ki, neyin mücadelesini vereceğiz bunu bilmiyorum. 26 yaşındayım, futbolu bırakma noktasına geldim, bu futbolu oynamak istemiyorum"

NTV Spor 22.09.2014 - 22:07
"Futbolu bırakma noktasına geldim"

Trabzonspor'un Milli file bekçisi Onur Kıvrak, İstanbul Başakşehir maçı sonrası çok çarpıcı açıklamalar yaptı!
 
Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya yönelik eleştirilerini daha sonra Türk futbolu hakkında bombardımana çeviren Onur Kıvrak, genç yaşında futbolu bırakma noktasına geldiğini belirtti.
 
Bugüne kadar demeçlerinde hakemleri hiç kullanmadığını belirterek söze başlayan Onur, "Anlayamıyorum, katlediyorlar, öyle bir şey ki!" dedi. Yedikleri golden önce faul olduğunu savunan Onur, hakem Halis Özkahya'nın tahrik edici tavırlar sergilediğini de iddia etti. "Maç esnasında birşeyler söylüyorsun hakeme, tahrik edici gülümsemeler, birşeyler; başımdan git, şurdadan git, buradan git..." diyen başarılı kaleci daha sonra Türk futboluna yönelik eleştirilerini sıraladı..
 
Trabzonspor'un Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil ettiğini ve aldıkları puanlar sayesinde Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılabildiğini belirten Onur "Biz neyin mücadelesini veriyoruz ki burada? Ülkemizde Trabzonspor haritadan çıkarıldı mı? Ben mi bilmiyorum?" diye konuştu.
 
Türk futbolundaki güvensiz ortamdan yakınan yıldız file bekçisi "Neyin mücadelesini vereceğiz, bilmiyorum. 26 yaşındayım, futbolu bırakma noktasına geldim, bu futbolu oynamak istemiyorum. O kadar doluyum ki, yıllardır hep aynı şeyler... Vallahi billahi sıkıldım, gerçekten sıkıldım! Sadece bunu söylemek istiyorum..." diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...