İlk aday Yalman!

Galatasaray'da seçimli olağanüstü genel kurul için adaylığını açıklayacak ilk isim Alp Yalman oldu.

NTV Spor 23.09.2014 - 14:31
İlk aday Yalman!

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi ilk aday belli oldu.

Sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Alp Yalman, NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada başkan adaylığını resmen açıklayacağını belirtti.

Galatasaray kulübünde 1990-1996 yılları arasında başkanlık yapan Alp Yalman'ın listesi henüz belirlenmedi. Liste için çalışmalar sürerken, camiada Yalman'ın bu hamlesinden sonra Ünal Aysal'ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Ünal Aysal henüz başkan adaylığı ile ilgili resmi açıklamayı yapmadı. Yakın çevresiyle görüş alışverişinde bulunan Aysal'ın karşısında önemli bir aday olduğu takdirde seçime girmeyebileceği konuşuluyor. Listesini güçlendirip yoluna devam etmek isteyen Ünal Aysal'ın camiadaki yaklaşıma göre hareket edeceği belirtildi.

YAZILI OLARAK DA AÇIKLADI
Alp Yalman, NTV Spor'a yaptığı açıklamanın ardından, yazılı bir açıklamayla da adaylığını bildirdi. Yalman, Galatasaray Kulübü'nü yönetmeye talip olduklarını belirtti.

Yalman açıklamasında "Bu görev Genel Kurul tarafından bizlere tevdi edildiği takdirde, ancak tüm Galatasaray camiası ile el ele, omuz omuza hep birlikte çalışarak Galatasaray'ımızı daha iyi yarınlara taşıyacağımızın sözünü veriyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

Sayfa Yükleniyor...