Trabzonspor PFDK'da

Trabzonspor, deplasmanda oynadığı İstanbul Başakşehir maçındaki “saha olayları ve kötü tezahürat”, bordo-mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic ise “sportmenliğe aykırı hareket” sebebiyle PFDK'ya sevkedildi.

NTV Spor 23.09.2014 - 16:15
Trabzonspor PFDK'da

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre; Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanan İstanbul  Başakşehir-Trabzonspor maçında hakem Halis Özkahya tarafından tribüne gönderilen Halilhodzic'in, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmesine karar verildi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un da Fenerbahçe karşılaşmasında sportmenliğe aykırı davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Trabzonspor Kulübü, saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ile 6 futbolcusunun sarı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu kulüpleri, çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları sebebiyle PFDK'ya gönderilirken, PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Samsunspor ve Şanlıurfaspor kulüpleri PFDK'ya sevk edildi.

Sayfa Yükleniyor...