Sakatlık nedir bilmiyor!

Beşiktaş'ta taraftarın en sevdiği isimler arasında yer alan Olcay Şahan, Bursa'da Siyah-beyazlı forma ile üst üste 71. maçına çıktı. Beşiktaş'ın ligdeki son 71 karşılaşmasında da sahaya çıkan deneyimli oyuncu, futbolunun yanı sıra attığı 21 golle de takımına önemli katkı yaptı.

NTV Spor 23.09.2014 - 22:24
Sakatlık nedir bilmiyor!

Olcay Şahan'a 71 kere maşallah...

Deneyimli oyuncu, hem istikrarlı futbolu hem de attığı gollerle Beşiktaş'a puanlar kazandırmaya devam ediyor.

Siyah-beyazlılar'ın 2012-2013 sezonunun başında Almanya'nın Kaiserslautern takımından transfer ettiği Olcay, Beşiktaş forması ile ligde üst üste 71. maçını Bursa deplasmanında oynadı. 800 bin euro bonservis bedeli ile transfer edilen Olcay, Siyah-beyazlı formayı ilk kez 2012-2013 sezonunun ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında giymişti. O tarihten bu yana Beşiktaş'ın Süper Lig'de oynadığı 71 müsabakada da görev alan Olcay, bu süreçte takımını yalnız bırakmayan tek oyuncu olarak öne çıktı.

Sık sık sakatlık haberleri ile anılan Beşiktaş'ta sakatlık geçirmeyen tek futbolcu olarak da dikkat çeken olcay, forma giydiği bu 71 karşılaşmada attığı 21 gol ile takımına önemli katkı sağladı. Son olarak bursaspor ağlarını havalandırarak takımına 3 puan kazandıran 27 yaşındaki oyuncu, Siyah-beyazlı forma ile ilk golünü 2012-2013 sezonunun 5. haftasındaki Gaziantepspor mücadelesinde kaydetmişti.

İlk sezonunda 11 gol atan milli futbolcu,  geçen sezon 8 golle takımına katkı sağlamıştı. Olcay, bu sezon ise ilk üç haftada 2 gol atmayı başardı.

 

Sayfa Yükleniyor...