3 günde 7 gol!

Önce Deportivo'ya 3 gol... 2 gün sonra Elche'ye ise tam 4 gol... Herhalde bu rakamlara bakınca, inanılması güç istatistiği kimin ortaya koyduğunu tahmin etmek çok da güç değil; Cristiano Ronaldo...

NTV Spor 23.09.2014 - 23:07
3 günde 7 gol!

İspanya La Liga'da Real Madrid, sahasında Elche'yi konuk etti...

NTV Spor Smart'tan yayınlanan maçın 15. dakikasında Elche takımı, Albacar'ın penaltıdan kaydettiği golle Santiago Bernabeu'da 1-0 öne geçti. Ancak bu gole cevap gecikmedi. 20'de James Rodriguez'in ortasına şık bir kafa vuruşu yapan Gareth Bale, skoru 1-1'e taşıdı.

Dakikalar 28'i gösterdiğinde ise Real Madrid, tartışmalı bir penaltı kazandı. Marcelona'nun yerde kalmasıyla kazanılan penaltıyı gole çeviren Cristiano Ronaldo, skoru 2-1'e getirdi. Ronaldo, 32'de bir kez daha sahneye çıktı ve Marcelo'nun ortasına düzgün bir kafa vuruşu yaparak maçta durumu 3-1 yaptı.

İkinci yarıda ev sahibi Real Madrid, çok rahat bir oyun sergiledi. 80'de bir penaltı daha kazanan Eflatun-beyazlılar, Ronaldo'nun hat-trick'e ulaştığı bu golle 4-1'i yakaladı. Maçtaki son sözü söylemek de yine Ronaldo'ya düştü. Portekizli süper yıldızın duraklama anlarındaki golü, maçtaki skoru 5-1 yaparken, aynı zamanda sonucu da ilan etti.

Real Madrid, sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılırken, La Liga'daki puanını da 9'a çıkardı.

2 GÜNDE 7 GOL!
Cristiano Ronaldo, atmaya devam ediyor...

Portekizli oyuncu, son olarak hafta sonu Deportivo deplasmanında 3 kez fileleri havalandırırken, 2 gün sonra oynanan Elche maçında da 4 gole imza attı. Böyle Ronaldo, 2 gün arayla oynanan bu 2 maçta toplam 7 gol atmış oldu.

 

Sayfa Yükleniyor...