Yılın röportajı ödülü NTV Spor'a

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin düzenlediği 'TSYD Spor Toto Spor Yazarları Armağanı Yarışması'nın ödülleri törenle verildi. NTV Spor'da yayınlanan Süleyman Seba röportajı, Televizyon Spor Eserleri dalında birincilik aldı.

NTV Spor 23.09.2014 - 23:49
Yılın röportajı ödülü NTV Spor'a

Türkiye Spor Yazarları Derneği-Spor Toto Spor Yazarları Armağanı Yarışması'nda ödüller sahiplerine törenle verildi. Toplam 12 dalda 37 ödülün verildiği yarışmada, NTV Spor'da yayınlanan Süleyman Seba röportajı, televizyon spor eserleri kategorisinde, röportajı yapan Hakan Gündoğar'a birincilik ödülü kazandırdı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki sosyal tesislerinde gerçekleştirilen ödül törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Naci Arkan, Türk sporu için dostluk, kardeşlik ve sevgi temennisinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, törende yaptığı konuşmada spor basınının spor dünyasının içinde yaşanan gelişmeleri, atılımları, güzel ve kötü anları vatandaşlarla buluşturduğunu anlattı. Bakan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak spor medyasının her zaman destekçisi olacaklarını, zaman zaman da kendilerinin destek isteyeceklerini kaydetti.

 

Sayfa Yükleniyor...