"Takım içinde problem yok"

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, takım içindeki arkadaşlık ve aile ortamının bozulmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

NTV Spor 24.09.2014 - 12:27
"Takım içinde problem yok"
FBTV'ye yaptığı açıklamada, son maçta yaşanan Emenike gerginliğinin ardından medyaya yansıyan haberleri değerlendiren sarı-lacivertli futbolcu, "Maçın atmosferinden bazen gerginlikler oluyor. Ancak bu tamamen kazanma hırsından kaynaklanan bir şey. Sahada olan her zaman sahada kalmıştır. Maç bitiminin ardından takımdaki dostluk ve kardeşlik devam eder" ifadelerini kullandı.

Mehmet Topal, zaman zaman kendisinin de takım arkadaşlarıyla saha içinde tartışabildiğini kaydederek, "Bunlar geçici şeylerdir. Takım içinde hiçbir problem yok. Son 2-3 yılda yakalamış olduğumuz çok güzel bir aile, ağabey-kardeş ortamı var. Takım içindeki arkadaşlık ortamının bozulmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'e 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlikle iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydeden milli futbolcu, 4. haftada deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacakları maçı kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istediklerini vurguladı. Sarı-lacivertli futbolcu, "Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Ama biliyoruz ki biz de çok iyi bir takımız.  Hafta boyunca sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Galibiyet serimizi devam ettirerek, Akhisar Belediyespor karşısında 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.
     

Sayfa Yükleniyor...