"Hayalim gerçek oldu"

Galatasaraylı Tarık Çamdal: "Milli Takım, Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayarak hayalim gerçekleşti"

NTV Spor 24.09.2014 - 14:00
"Hayalim gerçek oldu"

Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan renklerine kattığı Tarık Çamdal; Milli Takım, Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayarak hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Tarık hedefinin ise İngiltere'de futbol oynamak olduğunu ifade etti.

Kulüp televizyonu'na konuşan Tarık, "Benim en büyük hayalim ay-yıldızlı formaydı. Almanya'da Milli Takımımız'ı izleyerek büyüdüm. Çok şükür bu gerçekleşti. Şampiyonlar Ligi'nde oynamaksa benim için inanılmazdı. Anderlecht maçında hocamın da sayesinde oyuna girdim. Büyük bir mutluluk yaşadım. Bundan sonraki hedefim İngiltere Premier Ligi'nde oynamak" dedi.

“PRANDELLİ ÇOK BABACAN”
Galatasaray'a forması giydiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Tarık, Arda Turan'ın en yetenekli Türk futbolcu olduğunu vurguladı. Milli oyuncu "Arda ağabey hepimiz için büyük bir gurur kaynağı. Başarı, hayal ederek gelir. İleride onun gibi Avrupa'da forma giyerek ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Ancak 10 sene sonra hâlâ Galatasaray'da olursam da bir şeyleri başarmışım demektir. İnşallah Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi önemli ve gençlere örnek olan bir futbolcu olabilirim” ifadelerini kullandı. Tarık Çamdal, teknik direktör Cesare Prandelli'yi ise "Çok babacan bir insan" olarak tanımladı.

 

Sayfa Yükleniyor...