Faruk Süren'den 'adaylık' açıklaması!

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, Ünal Aysal'ın göreve devam etmesi gerektiğini söyledi. Ünal Aysal'ın yeniden başkanlığı düşünmemesi durumunda adaylığı gözden geçireceğini ifade eden Faruk Süren, Alp Yalman'ın ise kulübün iç işleyişine hakim olmadığını ifade etti.

NTV Spor 24.09.2014 - 19:42
Faruk Süren'den 'adaylık' açıklaması!

Galatasaray eski başkanı Faruk Süren, Ünal Aysal'a destek verdi. Galatasaray'ın lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki maç takvimine dikkat çeken Faruk Süren, kulübün maddi açıdan da zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.  Süren, bu dönemde kulübün işleyişine hakim olan Ünal Aysal'ın en azından başkanlık süresinin sonuna kadar görevinde kalması gerektiğini ifade etti.

SÜREN BAŞKANLIĞI DÜŞÜNÜYOR MU?
Al Jazeera'ye konuşan Galatasaray eski başkanı Faruk Süren Galatasaray'ın durumunu Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve camianın önde gelen isimleriyle değrelendirdiğini söyledi. Süren "Şu an için benim başkanlık düşüncem yok. Bana bu yönde gelen bir teklif de yok. Ancak Ünal Aysal aday olmama kararı alırsa, ki ben bırakmasını istemiyorum o zaman oturup durumu yeniden değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

“ESKİ YÖNETİCİLERİ EKİBE KAZANDIRABİLİR”
Ünal Aysal'ın ekibini değiştirerek yoluna devam etmesi gerektiğini vurgulayan Faruk Süren, "Belki  yeniden eski yöneticilerini ekibe kazandırabilir. Çünkü çok değerli iyi bir yönetimdi. Aysal, bu durumda kulübü bırakıp gitmemeli" dedi.

“GALATASARAY YALNIZ KALMAZ”
Alp Yalman'ın başkan adaylığını değerlendiren Faruk Süren Yalman'ın "Galatasaray yalnız kalmaz" düşüncesiyle hareket ettiğini savundu. Faruk Süren, Alp Yalman'ın çok değerli bir isim olmasına rağmen kulübün iç işleyişine hakim olmadığını ifade etti.

 

Sayfa Yükleniyor...