"Herkesin içi rahat olsun"

Galatasaray’da başkan adayı Alp Yalman, NTV Spor’a konuştu. Galatasaray’ın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Yalman “Herkesin içi rahat olsun. Bu kulüpte hiçbir görev yerde kalmaz. Kimsenin o kadar endişeleneceği bir durum yok” dedi

NTV Spor 25.09.2014 - 14:32
"Herkesin içi rahat olsun"

Galatasaray'da 25 Ekim'deki kongre öncesinde başkanlık için adaylığını açıklayan tek kişi olan Alp Yalman, NTV Spor'da 14/16 programına telefonla bağlanıp özel açıklamalar yaptı.

Koltuğa yeniden talip olmadığını belirten mevcut başkan Ünal Aysal'ın bu kararı için “Kendi iradesi ve düşüncesi. Ona saygıyla bakmaktan başka bir şey yapamam” diyen Alp Yalman “Herkesin içi rahat olsun” ifadesini kullanarak camiaya mesaj verdi.
Göreve geldiği takdirde yapacaklarıyla ilgili planlarının olduğunu söyleyen Alp Yalman “Tabii ki kafamızda yol haritamız ve yapılacak şeylerin ne olduğuyla ilgili düşüncelerimiz var. Fakat bunların hakiki durumunu, oraya gelmek nasip olursa göreceğiz. Tedbirlerimizi ona göre alacağız. Ünal Başkan gibi kulübün içinde değiliz. Kulübün mali hareketlerini o daha yakından biliyordur. Biz ancak bize verilmiş raporları görerek takip edebiliyoruz” dedi.

Ünal Aysal'ın yeniden adaylığını açıklaması durumunda kararında bir değişikliğin olmayacağını vurgulayan Yalman “Ben Ünal'ın yönetiminin bazı hususlarda başarılı olduğunu bazılarında ise o kadar başarılı olmadığını düşünüyorum. Herkesin içi rahat olsun. Galatasaray zor bir dönemden geçiyor. Ama bu kulüpte hiçbir görev yerde kalmaz. Kimsenin o kadar endişeleneceği bir durum yok” ifadesini kullandı.

Alp Yalman, başkan seçilirse birlikte çalışacağı yöneticiler ve teknik direktör konusunda ise “Bana bunları şimdi sormayın. Şu anda takımın başında bir arkadaş var” yanıtını verdi.

 

Sayfa Yükleniyor...