Suarez ilk gollerini attı!

Cezası nedeniyle Barcelona'da forma giyemeyen Luis Suarez, rezerv takımıyla sahaya çıktı. Endonezya'nın 19 yaş altı takımına karşı oynayan Uruguay'lı yıldız, yeni takımında ilk gollerini attı.

NTV Spor 25.09.2014 - 14:25
Suarez ilk gollerini attı!

Suarez için geri sayım sürüyor...

Dünya Kupası'nda Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay futboldan men edilen Luis Suarez, Barcelona'da A takım forması giyemese de rezerv takımında hünerlerini gösterdi.

Endonezya'nın 19 yaş altı takımına karşı oynayan Suarez, Barcelona formasıyla ilk gollerini attı. 6-0 Barcelona'nın üstünlüğüyle sona eren maçta rakip fileleri 2 kez havalandıran Uruguaylı yıldızın performansı, teknik direktör Luis Enrique tarafından da beğenildi. Enrique, Suarez'in cezasının sona ereceği Ekim ayına kadar maç temposuna alışmasını istediğini söyledi.

Katalan kulübünün Arsenal'dan renklerine bağladığı Thomas Vermaelen de rezerv takımında görev alan bir diğer isim oldu. Dizindeki sakatlıktan ötürü uzun süredir sahalardan uzak kalan Belçikalı futbolcu, karşılaşmanın açılış golüne imza attı.

Barcelona'da forma giymesi dört gözle beklenen Suarez'in 4 aylık cezası 24 Ekim'de sona eriyor. Bu da Uruguay'lı yıldızın, 25 Ekim'de oynanacak El Clasico'da takımındaki yerini alabileceği anlamına geliyor.

 

Sayfa Yükleniyor...