"Messi bana hakaret etti"

Malaga-Barcelona maçına Messi ile Welington arasındaki gerilim damga vurdu. Maçın sonlarında Messi'ye sert bir hareket yapan Welington, yıldız oyuncunun kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

NTV Spor 25.09.2014 - 15:32
"Messi bana hakaret etti"

Malaga-Barcelona maçı golsüz sürerken, Messi ile Welington karşı karşıya geldi.

Messi'nin, genellikle bu tür olayların içinde görülmesine alışık olmayanlar, Welington'ın yıldız oyuncuyu yüzünden tutarak sert şekilde itmesini şaşkınlıkla karşıladı.

Yere düşen Messi'nin yardımına ilk koşan isim Malaga kalecisiydi. Hakemin de araya girmesiyle olay daha fazla büyümedi. Messi'yi ittiği için sarı kart gören Welington, maç sonunda pozisyonu anlattı.

Ceza sahası içinde pozisyon almaya çalışırken, Messi'ye yanlışlıkla çarptığını söyleyen Welington, yıldız oyuncunun kendisine ağır bir hakaret ile karşılık verdiğini öne sürdü.

Medyanın eleştirilerine de yanıt veren Brezilyalı oyuncu, Messi'nin ünü nedeniyle dokunulmazlığı olmadığını belirtti. Olayı daha fazla büyütmek istemediğini dile getiren Welington; "Adı Messi de olsa kimse bana hakaret edemez. Benim sorumluluğum takımıma ve beni tanıyanlara karşı. Basının hakkımda ne yazdığı ile ilgilenmiyorum" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...