"Bu akşam çok şey netleşir"

Ünal Aysal'ın başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından Galatasaray'da kongre kulisleri hızlandı. Camianın önde gelen isimleri ardı ardına toplantılar düzenliyor.

NTV Spor 25.09.2014 - 15:35
"Bu akşam çok şey netleşir"

Galatasaray camiasının önemli 4 ismi İstanbul'daki bir restoranda bir araya geldi. Eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren ile eski yöneticilerden Fatih Altaylı, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın buluştuğu toplantı öncesi hiçbir açıklama yapılmadı. Beklenen açıklama yemek sonrası geldi.
 
Basın mensuplarının yanına gelerek soruları yanıtlayan Albayrak, Ünal Aysal'ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından bir araya geldiklerini belirterek "Durum değerlendirmesi yaptık. Galatasaray'ın geleceğinin sıkıntıya düşmemesi için neler yapabiliriz diye konuştuk" dedi.

Değerlendirme ve çalışma yaptıklarını belirten Albayrak "Herşey Galatasaray için. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Güzel bir yol haritası çizmek istiyoruz, tüm Galatasaraylıların da beklediği bu." diye konuştu.
 
Ünal Aysal'ın kesin bir dille "yokum" dediğini söyleyen Albayrak, bu karardan geri döndürmeye çalışıp çalışmayacakları hakkındaki bir soruya ise "Birşey diyemem ama içeride çok şey konuştuk. Bakalım; bu akşam çok şey netleşir" diye yanıt vermekle yetindi.

Sayfa Yükleniyor...