“Galatasaray daha kötü olamaz”

Hıncal Uluç: “Ünal Aysal, Galatasaray’ı öyle bir hale getirdi ki kim gelse başarılı olacak. Çünkü Galatasaray dibe vurdu ve daha kötü olamaz.”

NTV Spor 25.09.2014 - 15:39
“Galatasaray daha kötü olamaz”

Duayen gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray'ın içinde bulunduğu seçim sürecini NTV Spor'a değerlendirdi.

“Herhalde seçimde aday olmayacağım” açıklamasını yapan Ünal Aysal'ın yeniden aday olacağını öne süren Hıncal Uluç, Aysal döneminde kulübün dibe vurduğu yorumunu yaptı.

Uluç, Alp Yalman'ın, başkan seçildiği takdirde Cesare Prandelli'nin yerine Mustafa Denizli'yi getireceğini belirtti.

Hıncal Uluç şunları söyledi:

“Bir defa ben usül olarak baskın tarzı seçimlerden hoşlanmam. Çarşamba açıklanıp perşembe seçim olmaz. Bir seçime ciddi olarak girmek isteyen birisinin hazırlanma süresi vardır. Tek başına girmiyor çünkü, bir ekiple girecek. O ekibin bulunması, açıklanması, anlatılması zaman alan şeyler. Ünal Aysal bir baskın kararı aldı. İkinci defa yapıyor bunu; orası yanlış.”

"AYSAL BENCE ADAY OLACAK"
“Adaylığını resmen açıklayan Alp Yalman. Bence Ünal Aysal da resmen açıkladı gibi geliyor. ‘Herhalde' lafının anlamı o. Girmeyecek insan girmez. İstifa tek taraflı bir müessesedir. Aysal ‘Bu işi bırakacağım' diyorsa bırakır. ‘Herhalde' diyor. ‘Herhalde' lafı Galatasaray camiasına ‘Aman peşime düşün' mesajıdır. Ne demek ‘herhalde'. Aysal uluslararası alanda en başarılı işadamlarından birisi. Bugüne kadar kendi işinde hiç ‘Herhalde' demiş midir! Hiç ‘Herhalde' diyen bir müdürüyle çalışmaya devam etmiş midir! Hava tahmini mi yapıyorsun! Ünal Aysal'ın elini-kolunu bağlayan mı var? Girmeye niyetli bence. ‘Tükürdüğümü yalamayayım da camia beni istesin' demeye getiriyor. İki aday var gibi görünüyor; Yalman ve Aysal.”

"YALMAN EN BAŞARILI BAŞKANLARDAN"
“Ünal Aysal'ın kafasında hangi tilkilerin dolaştığını bilmemiz mümkün değil. Ama ağzından çıkan her sözcük taktik. Öyle bir hale geldi ki Galatasaray Başkanlığı'na insan aday olamaz oldu. Galatasaray öyle bir borca batmış ki aday çıkamaz oldu. Maddi yapısını nasıl kurtaracaksın Galatasaray'ın? Alp Yalman gerçekten ‘Ben Galatasaray'ı bu durumda sahipsiz bırakmam' dedi. Kazanır, kazanmaz o ayrı. Yalman Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en başarılı başkanlarındandır. Galatasaray'ın bu temelini atan Alp Yalman'dır. Temel üzerine binayı çıkan da Faruk Süren'dir. Aysal, Galatasaray'ı öyle bir hale getirdi ki kim gelse başarılı olacak. Çünkü Galatasaray dibe vurdu ve daha kötü olamaz.”

"ORTADA TAKIM YOK Kİ ETKİLENSİN"
“Takım bir şekilde etkilenmiyor çünkü ortada takım kalmadı. Galatasaray diye bir takımın olduğuna inanan biri var mı! Buna Aysal ve Prandelli de dahil. Oynadığı maçlardan herhangi birisini izleyelim. Ortada mücadele eden biri var mı! Hırslı biri var mı! Prandelli ‘Çok yavaş oynuyoruz' diyor. Bence iyimser. ‘Oynamıyoruz' demesi lazım.”

"YALMAN SEÇİLİRSE DENİZLİ'Yİ GETİRİR"
“Fatih Terim'in bir daha antrenörlük işine döneceğini sanmıyorum.  Zaten Milli Takım'daki unvanı da Türkiye Futbol Direktörü. Bundan sonra gideceği tek bir yer var artık: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı... Alp Yalman gelirse Prandelli'nin gideceği kesin. Mustafa Denizli'yi getirir. Galatasaray'ın ihtiyacı olan şiddetli operasyonu Mustafa Denizli yapar.”

 

 


 

Sayfa Yükleniyor...