"Tek hedefimiz yeniden şampiyon olmak"

Fenerbahçeli Dirk Kuyt, Akhisar Belediyespor karşısında deplasmandaki ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Hollandalı yıldız, "Bu sezon için tek hedefimiz yeniden şampiyon olmak" diye konuştu.

NTV Spor 27.09.2014 - 13:55
"Tek hedefimiz yeniden şampiyon olmak"

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları Akhisar Belediyespor maçından 3 puan almak istediklerini belirtip, sezonu yine şampiyon tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.
     
Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Kuyt, Akhisar Belediyespor müsabakayla ilgili olarak, "Türkiye'de her maçın zorlu olduğunu düşünüyorum. Ligde 3 haftayı geride bırakırken almış olduğumuz 2 galibiyet ve 1 beraberliğin ardından, deplasmandaki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz. Bu anlamda da kendimize çok güveniyoruz" dedi.
     
Akhisar Belediyespor'un başarılı bir takım olduğuna dikkati çeken Kuyt, "Karşımızda iyi bir takım bulacağımızı biliyoruz ve deplasmanda oynanan maçlar her zaman için zorlu geçer. Bu hafta çok çalıştık ve bu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Sonuç olarak biz Fenerbahçeyiz ve 3 puanı istiyoruz. Biz bu ligin lideri konumundayız" ifadelerini kullandı.
     
"KAZANANLARDAN KURULU BİR TAKIMIZ"
Dirk Kuyt, sarı-lacivertli takımla ilgili olarak son dönemde medyaya yansıyan haberleri değerlendirerek, "İşler çok iyi gittiği zaman insanlar başka şeyler bulma telaşı içine giriyor. Böylece takım üzerinde biraz daha fazla baskı yaratma amacı güdüyorlar. Futbolda her zaman her takımda böyle problemler vardır. Tabii ki Fenerbahçe'de de küçük sorunlar olacaktır" diye konuştu.

Fenerbahçe takımının her maçı kazanmak isteyen oyunculardan kurulu olduğunu söyleyen Hollandalı oyuncu, "Biz kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen futbolcular arasında tartışmalar yaşanabilir ve insanlar bunları televizyondan görürler. İnsanlar hiçbir zaman soyunma odasında neler olduğunu bilmez veya antrenmanda neler yaşandığına şahit olmazlar. Biz, kazananlardan kurulu bir takımız ve birbirine saygı duyan futbolcularız. İnsanların istedikleri yorumu yapmaya hakları vardır ancak bazı insanlar bizleri takım olmadığımız yönünde eleştiriyor. Ben onları 3 günlüğüne tesislerimize davet ediyorum. Geldiklerinde, bizim harika bir takım olduğumuzu söyleyeceklerdir. Bizim için en önemlisi sahada neler olduğudur. Biz birbirimizi tanıyor ve biliyoruz. Aslında bizim için başkalarının neler söylediği çok da önemli değil. Çünkü biz enerjimizi sahaya saklıyoruz ve bizim tek istediğimiz tekrar şampiyon olmak" dedi.

Sayfa Yükleniyor...