"Eskişehir'in golü nizamiydi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic: "Olcay'ın attığı golü izledim, gerçekten karar vermek zor. Attıkları golü bir kez izledim ve nizamiydi. Onlar adına talihsizlik olmuşsa onlar için üzgünüm."

NTV Spor 27.09.2014 - 23:27
"Eskişehir'in golü nizamiydi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor ile berabere kalmalarını adil bir sonuç olarak değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 1-1 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçı sonrası Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Bilic, sonuçtan memnun olmadıklarını ifade etti.

Bilic, "Bu akşam adil bir sonuç ortaya çıktı. Son bölümde Sosa ve Kerim ile büyük fırsatlar yakaladık, maçı kazanabilirdik. Maç kötü koşullarda oynandı, sonuçtan memnun değiliz. İkinci golü bularak oyunu koparmalıydık. Önde yeteri kadar üretken değildik. Rakip bir duran topta cezayı kesti ve 2 puan kaybettik" diye konuştu.

Maçtaki hakem kararları, attıkları gol ve Eskişehirspor'un ofsayt nedeniyle sayılmayan golüyle ilgili bir soruya Bilic, "Olcay'ın attığı golü izledim, gerçekten karar vermek zor. Attıkları golü bir kez izledim ve nizamiydi. Onlar adına talihsizlik olmuşsa onlar için üzgünüm. Bizim de birçok maçta son derece memnuniyetsiz olduğumuz hakem kararları vardı. Onların aleyhine bir şey gelişmişse onları da anlayabiliyorum" diye yanıt verdi.

"Yeteri kadar fırsat yaratamıyor olsak taktiksel sorun olarak görebilirdik" diyen Bilic, "Girdiğimiz pozisyonlarla attığımız gol sayısı eşit değil. Umarım bundan sonra forvetlerimiz daha üretken olurlar" dedi.

Hırvat teknik adam, "Bu akşam neyi yanlış yaptınız " sorusu üzerine, "İlk 11 seçimi iyi bir seçimdi. Oyuncu değişiklikleriyle ilgili, maçı kazanamadığınızda her zaman soru işaretleri olabilir ama değişiklikler bence mantıklıydı. Sorguladığım şey şu; neden oyuncularım 1-0'dan sonra baskıyı üzerlerinden atamadılar. Demek ki bu akşam baskıyı üzerlerinden atmaları için onlara yeterince yardımcı olamadım" ifadelerini kullandı.
     
Yabancı basında "Şampiyon olamazsak bu dünyanın sonu değil" şeklinde bir demecinin yer aldığı ifade edilerek, bunun doğru olup olmadığı sorulan Bilic, şöyle cevap verdi:

"Kötümser olmak için neden göremiyorum. Bu akşam kazanamadık ama lig sıralamasına baktığınızda lideriz. Bu akşam lider olarak uyuyacağız. Yarın da maçsonuçlarına göre ya lider ya ikinci olacağız. Kulüp hakkında hedeflerle ilgili sorulduğunda, 'Beşiktaş nerede oynarsa oynasın her zaman şampiyonluk için mücadele eder' dedim. Siz de bu konuda sordunuz, hiçbir zaman kötümser bir yanıt vermedim. Kötümser bir hava yaratmak için bir neden yok. Koşullar ne olursa olsun Beşiktaş'ın hedefi şampiyon olmak."
     

Sayfa Yükleniyor...